Bestelling plaatsen

Virtual Private Server

Optionele extras

Domeinnaam

Configuratie

U kunt op voorhand al (een deel van) de gewenste configuratie aan ons doorgeven. We stemmen in alle gevallen de configuratie nog met u af. Voeg eventueel bij de opmerkingen een omschrijving van uw wensen toe.

Database

Platform

Uw gegevens

Uw adres

Opmerkingen

Vul het formulier in

Gebruik het onderstaande formulier om een virtual hosting pakket of virtual private server te bestellen. U kunt aanvullende opmerkingen of vragen kwijt in het veld onderaan het formulier. Wij nemen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u op om de bestelling af te ronden.

Voor het aanvragen van offertes voor dedicated servers of andere diensten kunt u direct contact met ons opnemen. Kijk onderaan deze pagina voor onze contactgegevens.

Algemene Voorwaarden

Met het versturen van deze bestelling gaat u een overeenkomst aan met LICO Innovations, handelend onder de naam Bluerail. Deze overeenkomst geldt voor onbepaalde tijd en kent een opzegtermijn van drie maanden. U ontvangt van ons elke drie maanden een factuur voor de daaropvolgende periode. Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van LICO Innovations van toepassing.